60 68 00 70
BEHANDLINGER

Hos Dalum Fodterapi yder vi forskellige former for behandling alt efter, hvad du har behov for. Se på de forskellige behandlingsformer nedenunder og læs mere om, hvad vi kan gøre for dig:

Almindelig / hel fodbehandling:

Fødderne blødes op med et afslappende fodbad inden behandlingen. Herefter behandles hele foden, dvs. alt fra klipning og nedfræsning af negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner og hvad der ellers kan give gener. Til slut masseres fødderne ind med creme.

Kompliceret fodbehandling:

Her ydes det samme som ved en  alm. behandling. Behandlingen kan blot være mere tidskrævende pga. sår, hyperkeratose eller andre lidelser, der vanskeliggør behandlingen.

Delbehandling:

Starter og slutter som en almindelig behandling. Her koncentreres der blot om enten neglene eller hård hud, da det ikke er alle der har behov for en hel fodbehandling.

Bøjlebehandling / ortonyxi:

Denne behandling er yderst effektiv ved nedgroede tånegle. En bøjle er en lille metalbøjle, der laves specielt til den pågældende tå. Bøjlen trækker neglesiden langsomt op således, at neglen bliver rettet op og dermed bliver symptomfri. En bøjle er smertefri at have på og bøjlen skal tilpasses hver 4 -6 uge. Det er individuelt, hvor lang tid der går før neglen er rettet op, men typisk varer behandlingen 6 – 8 mdr.

Diabetesbehandling:

Diabetes er en kronisk sygdom, der kan give problemer med fødderne. Det kan være senkomplikationer i form af tidligere åreforkalkning og føleforstyrrelser i fødderne, hvilket i værste fald kan føre til sår, fejlstillinger og amputationer. Derfor er det netop en af vores vigtigste opgaver som fodterapeuter at forebygge at dette skulle ske. Vi tilbyder alle ovennævnte behandlinger til diabetikere. På diabetesforeningens hjemmeside: diabetesforeningen.dk kan du evt. læse mere om diabetes og få gode råd.

Reumatoid artrit / leddegigt:

Leddegigt er en smertefuld, kronisk sygdom som kan give fejlstillinger og dermed sår på fødderne. Vi tilbyder alle ovennævnte behandlinger til leddegigtpatienter.

Kontrol og mindre tidskrævende behandlinger:

Har man ikke behov for større eftersyn af fødderne, men blot har problemer med en enkelt tå eller lignende, er det muligt kun at få tilset dette. Vi giver også kortvarig vejledning, hvis det er nødvendigt. Ring og hør nærmere.

Dalum Fodterapi

Dalumvej 8

5250 Odense SV

Åbningstider

Mandag til fredag:

Efter aftale.

Ring til  60 68 00 70