60 68 00 70
BEHANDLINGER

Hos Dalum Fodterapi yder vi forskellige former for behandling alt efter, hvad du har behov for. Se på de forskellige behandlingsformer nedenunder og læs mere om, hvad vi kan gøre for dig:

Almindelig / hel fodbehandling:

Fødderne blødes op med et afslappende fodbad inden behandlingen. Herefter behandles hele foden, dvs. alt fra klipning og nedfræsning af negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner og hvad der ellers kan give gener. Til slut masseres fødderne ind med creme.

Kompliceret fodbehandling:

Her ydes det samme som ved en  alm. behandling. Behandlingen kan blot være mere tidskrævende pga. sår, hyperkeratose eller andre lidelser, der vanskeliggør behandlingen.

Delbehandling:

Starter og slutter som en almindelig behandling. Her koncentreres der blot om enten neglene eller hård hud, da det ikke er alle der har behov for en hel fodbehandling.

Kontrol og mindre tidskrævende behandlinger:

Har man ikke behov for større eftersyn af fødderne, men blot har problemer med en enkelt tå eller lignende, er det muligt kun at få tilset dette. Vi giver også kortvarig vejledning, hvis det er nødvendigt. Ring og hør nærmere.

Dalum Fodterapi

Dalumvej 8
5250 Odense SV

Åbningstider

I følge aftale
Ring på 60 68 00 70